• Головна
  • Особливості італійсько-грузинської кухні у ресторані «Мама Фокача & папа Чача»
Новини компаній
16:24, 17 квітня

Особливості італійсько-грузинської кухні у ресторані «Мама Фокача & папа Чача»

Новини компаній

У самому центрі Подолу можна знайти ресторан «Мама Фокача & папа Чача», який дає можливість поціновувачам італійської та грузинської кухні насолодитися смачними, але в той же час вишуканими стравами. Основний акцент заклад зробив саме на цих напрямках, так як вони популярні у всьому світі. Не дивлячись на те, що Грузія та Італія знаходяться у протилежних напрямках, кожна країна пропонує свою унікальні національні страви, які можна поєднати в один концепт та одночасно спробувати кожен з них.

Італійська кухня – окремий різновид мистецтва

У всьому світі великим попитом користується італійська кухня. Якщо попросити людину, назвати хоча б одну страву, то як мінімум відразу пригадається декілька відомих позицій. На сьогодні різноманіття італійських страв вражає, при чому тільки однієї піци можна назвати не один десяток. Для приготування піци найчастіше всього використовується один рецепт, а ось начинки можуть бути представлені у широкому розмаїтті. Не менш популярною серед італійців є паста, яка подається з різними варіаціями соусів.

У нашому ресторані «Мама Фокача & папа Чача» можна насолодитися справжніми вишуканими італійськими стравами, так як саме тут представлено в меню наступні позиції:

  • карпачо з телятини;
  • салат Капрезе;
  • фокача з різними начинками;
  • гаспачо;
  • різні види піци;
  • Пана Кота та інше.

На цьому асортимент позицій у меню не завершується, так як кожен клієнт зможе обрати для себе страву за його власними уподобаннями.

Грузинська кухня – страви для справжніх джигітів

Грузинська кухня на відміну від італійської має велику кількість відмінностей. В першу чергу це пов’язано з тим, що для приготування страв грузинської кухні у великій кількості використовуються різноманітні соуси, спеції та прянощі, для виготовлення яких застосовують виключно рослинну сировину. Серед найбільш відомих спецій варто виділити аджику, яке може додаватися практично в будь-яку страву. Саме вона дає можливість максимально розкритися всім смакам страви.

У меню ресторану «Мама Фокача & папа Чача» пропонується досить широкий вибір страв грузинської кухні, серед яких варто виділити наступні:

  • баклажани по-грузинськи;
  • салат грузинський;
  • абхазура;
  • курча тапака з соусом сацебелі;
  • хачапурі по-аджарські, по-мегрельскі, по-імеретинські;
  • хінкалі з різними видами начинок;
  • люля-кебаб;
  • шашлик.

Окремо в якості напоїв можна замовити справжні грузинські лимонади, які стануть ідеальним доповненням будь-якої страви. Не виключається можливість замовлення грузинських солодощів, одним із основних компонентів яких буде виступати горіх.

Особливості грузинсько-італійського тандему в ресторані

В основному концепті ресторану між собою поєднується італійська кухня разом з грузинською. Створити досить велике меню вдалося за рахунок комбінації різноманітних страх з додаванням власної позиції. Тому тепер перед кожним клієнтом відкривається великий вибір страв, серед яких можна обирати хінкалі або піцу, хачапурі або пасту та інші цікаві гастрономічні поєднання.

Окремої уваги заслуговує те, що доповнити всі ці страви можна келихом смачного вина. При цьому є можливість обрати, як серед італійських виробників, так і серед грузинських, так як кожен з них пропонує не менш смачне червоне та біле вино. Тут є пропозиції, як домашнього приготування, так і від відомих виробників. А якщо є бажання випити чарочку чачі з гарячими хінкалями або лімончелло з піцою, то це взагалі не проблема. У нас знайдеться напій на смак будь-якого клієнта з можливістю врахування його індивідуальних уподобань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
live comments feed...